Η μεγαλειώδης «Λόλα Μοντές» του Μαξ Οφίλς «έλαμψε» στην προβολή της Τρίτης 18 Ιουλίου που πραγματοποιήθηκε στους Κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος!
Την ταινία προλόγισε ο Λουκάς Κατσίκας, καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Open Air Film Festival και ο Θοδωρής Κουτσαύτης, Ακόλουθος Οπτικοακουστικών Μέσων και Διευθυντής του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.
👑 Επόμενο ραντεβού με το #AOAFF και το Plein-Air την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 21.30, με την εκθαμβωτική Ιζαμπέλ Ατζανί ως «Βασίλισσας Μαργκό», στο επιβλητικό Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας!
📸 Socrates Baltagiannis
1 | ΘΕΜΑΤΑ[Κριτική] Το «Wake up Dead Man» είναι το καλύτερο μυστήριο του Μπενουά Μπλανκ |
2 | ΘΕΜΑΤΑ«Είμαι στα στέκια με βαμπίρς και με φαντάσματα»: Το αποτύπωμα του Γιάννη Οικονομίδη στην ποπ κουλτούρα |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΛεονάρντο ΝτιΚάπριο: Ναι στο «Heat 2», όχι στο σίκουελ του «Κάποτε στο Χόλιγουντ» |
4 | ΘΕΜΑΤΑΜε ποια σειρά να δει κανείς τις ταινίες του MCU; |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΤι να δω το Σαββατοκύριακο; Το ΣΙΝΕΜΑ προτείνει 3 ταινίες και 1 σειρά |